Joan Kudding is eigenaresse van de salon. Een gediplomeerde schoonheidsspecialiste die al 16 jaar met veel passie haar vak uitoefent. Na het behalen van het vakdiploma schoonheidsspecialiste is zij zich verder gaan specialiseren in huidverbetering en is zij ook met hannah gaan werken. Zij heeft de opleiding hannah bindweefselmassage gevolgd en is nu een gecertificeerde hannah huidcoach.

Haar streven is om de klant met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Zij volgt regelmatig trainingen om te blijven groeien en om van alle nieuwe ontwikkelingen en kennis in dit vak op de hoogte te zijn, om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen.

hannah huidcoach

Bij Joan SkinCare kun je terecht voor ontspanning en professionele behandelingen. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gecertificeerde hannah huidcoach helpt Joan al 16 jaar haar klanten met veel plezier!

De doelstelling van een hannah huidcoach is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat. Je wordt met empathie door mij behandeld met huidverbetering als doel. 

hannah producten

De hannah producten worden speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren.

De hannah producten zijn verkrijgbaar bij Joan SkinCare. Wil je de producten thuisbezorgd hebben? Dan kun je jouw bestelling naar haar mailen.

Schoonheidsspecialiste Joan Kudding in haar salon Joan SkinCare in Zaandam

Volg je Joan SkinCare al op social media?


Hier vind je het laatste nieuws en leuke aanbiedingen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Openingstijden

 Woensdag 09:30 – 21.00 uur

Vrijdag 09.30 – 18.00 uur

Zaterdag 09.30 – 18.00 uur

Uitsluitend op afspraak

Adres

Simon de Witstraat 76A
1506 EV Zaandam

Achter Soko Kappers aan de Westzijde in Zaandam.

e-mail: info@joanskincare.nl
Telefoon: 06 43 03 05 51

Hannah-gezichtsverzorgings-producten