Joan SkinCare 

Logo-JoanSkinCare

Schoonheidssalon Joan SkinCare

Eigenaresse schoonheidssalon

* Nieuw * bij Soko Kappers

 

Joan Kudding is eigenaresse van Schoonheidssalon Joan SkinCare. Joan is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste die met veel passie haar vak al 15 jaar uitoefent. Na het behalen van het vakdiploma schoonheidsspecialiste is zij zich verder gaan specialiseren in huidverbetering en is zij ook met hannah gaan werken. Zij heeft de opleiding hannah bindweefselmassage gevolgd en is nu een gecertificeerde hannah huidcoach. Sinds 1 december 2020 heeft zij haar salon geopend bij Soko Kappers in Zaandam.

Haar streven is om de klant met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Zij volgt regelmatig trainingen om te blijven groeien en om van alle nieuwe ontwikkelingen en kennis in dit vak op de hoogte te zijn, om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Bij Joan SkinCare kun je terecht voor ontspanning en professionele behandelingen. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gecertificeerde hannah huidcoach helpt Joan al 15 jaar haar klanten met veel plezier!

Over hannah

De doelstelling van een hannah huidcoach is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat. Je wordt met empathie door mij behandeld met huidverbetering als doel.

De hannah producten

De hannah producten worden speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren.

De hannah producten zijn verkrijgbaar bij Joan SkinCare.

Wil je het thuis bezorgd hebben dan kan je jouw bestelling naar haar mailen.

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Bel dan  naar Joan 06 43030551 of mail naar:  info@joanskincare.nl

www.joanskincare.nl

Openingstijden:

 Maandag t/m zaterdag op afspraak

Adres:

Je vindt Joan SkinCare achter Soko Kappers aan de Westzijde in Zaandam.

Simon de Witstraat 76A
1506 EV Zaandam

e-mail: info@joanskincare.nl
Telefoon: 06 43030551

www.joanskincare.nl