Haarwerken

 

Haarverlies

Verlies van haar heeft verschillende oorzaken, zoals ziekte, een ingrijpende gebeurtenis of medicatiegebruik. Wanneer u hiermee geconfronteerd wordt, maakt u zich misschien niet meteen druk om uw kapsel. U heeft wel belangrijkere zaken aan uw hoofd.

Haarwerk

Een pruik is wel het laatste wat u wilt. Maar zo’n warme, kriebelende hoofdbedekking is door nieuwe technologie en materialen gelukkig verleden tijd. Wij spreken dan ook liever over een haarwerk.

Kwaliteit


Sinds 2013 zijn we als gespecialiseerde kapsalon aangesloten bij de ANKO Sectie HaarwerkenBinnen SOKO zijn er teamleden opgeleid om kwaliteitshaarwerken te leveren. Kwaliteit is niet alleen zichtbaar in het haarproduct, maar ook in styling en onderhoud van uw haar. Alles is mogelijk: verschillende coupes, kleuringen, krulsterkte en lengtes.
De  ANKO Haarwerkspecialisten staan voor deskundigheid en professionaliteit. De Anko stimuleert ook ontwikkeling en uitwisseling van kennis binnen de haarwerkbranche. Alle erkende haarwerkspecialisten werken volgens algemene voorwaarden en zijn aangesloten bij De GeschillencommissieEn ieder jaar worden wij opnieuw door Anko getoetst om de juiste certificaten te kunnen behouden.

Aanmeting

Het aanmeten van een haarwerk is een persoonlijk en intensief proces. Om dit in alle rust en met aandacht te doen, hebben wij daarvoor een aparte afdeling ingericht. Bent u niet in staat om naar ons toe te komen? De aanmeting van uw haarwerk kan ook thuis of in het ziekenhuis plaatsvinden. Als u een afspraak wil maken voor het aanschaffen van een haarwerk vindt er eerst een intake gesprek plaats  zodat we onze werkwijze kunnen uitleggen en u als klant kunt aangeven wat u wel en niet zou willen. Een intake gesprek is mogelijk binnen een termijn van 5 werkdagen. Tel. 075-6122320

 

Afspraken

Wanneer u ons eerst alvast een aantal foto’s stuurt van haar wat u mooi vindt, en de kleur die u graag zou willen hebben, dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken. info@sokokappers.nlDe eerste afspraak is vrijblijvend, hieraan zijn géén kosten verbonden. Wij zorgen er voor dat er dan al een aantal voorbeelden klaar staan om door te passen. Reserveren is mogelijk voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.

Persoonlijk advies

mutsjesU bent welkom voor een persoonlijk advies. Tijdens de eerste afspraak inventariseren we uw wensen, en laten we u verschillende haarwerken zien en ervaren. In gezamenlijk overleg zorgen we voor een mooi kapsel dat bij u past. Ook  geven wij make-up advies en beschikken wij over moderne hoofddoeken & mutsen. De levering van een haarwerk duurt tussen de 1 en 7 werkdagen.

 

Nazorg

Wij stoppen niet na het leveren van een haarwerk. U krijgt van ons uitgebreide uitleg over hoe u het haarwerk goed kunt onderhouden. Dit houdt ook in dat bij het haarwerk een gepaste verzorgingsset mee geleverd wordt, inclusief een pashoofd om uw haarwerk op te laten drogen. Als extra service bieden wij aan om het haarwerk na een maand te laten perfectioneren indien dit nodig is. En natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht als er nog vragen of problemen zijn. Graag willen wij u vragen ons klanttevredenheidsformulier in te vullen.

Garantie

U krijgt 6 maanden garantie op de fabricatie en eventuele productiefouten van het haarwerk. De garantie komt te vervallen op het moment dat de gebruiksvoorschriften niet correct worden nageleefd.

Vergoedingen

Krijgt u een vergoeding voor een haarwerk van uw zorgverzekeraar?

Check het via deze link.

 

 

Locatie

adreshaar

Simon de Witstraat 76A , 1506 EV Zaandam
(ingang eventueel via de salon van SOKO Kappers, Westzijde 142)

Artikel: Facebook Februari 2014

 

Niet tevreden?
Voor de behandeling van klachten verwijzen we graag naar de geschillen regeling SGC

De ANKO is aangesloten bij de geschillencommissie uiterlijke verzorging.