Zou je graag hair extensions willen laten zetten?

Droom je er al langer over om lang haar te hebben, en lijkt het maar niet te groeien? Of heb je dun haar en wil je graag meer volume? Dan kun je bij ons een afspraak maken en vertellen wij je graag alles over het plaatsen van hair extensions.

Hair-extensions_model

Wij werken met hair extensions van Hairtalk. 100% natuurhaar van een premium kwaliteit met een ultra dunne, tape bevestiging.

Graag vertellen wij je meer over de verschillende mogelijkheden, kleuren en technieken. Ook kunnen wij uitleggen of extensions je haar kunnen beschadigen en wat de kosten zullen zijn.

Of je nu ombre of balayage maakt met Colormelt extensions of de platina-blonde of rooted extension, Hairtalk heeft heel veel verschillende mogelijkheden. Bel daarom voor een afspraak of kom langs in onze salon aan de Westzijde 142 in Zaandam, dan kunnen wij je er alles over vertellen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Geschikt voor haarverlenging of haarverdikking
  • 100% natuurhaar
  • Premium kwaliteit
  • Ultra dunne tape bevestiging
  • Draagt zeer comfortabel
  • Haarvriendelijk en eenvoudig te verwijderen na 8 tot 10 weken

 

 

Logo-hairtalk-extensions
hair-extensions
kleurstalen_hair-extensions

Wil je jouw grijze haren niet meer langer behandelen? Of wil je trouw blijven aan je natuurlijke haarkleur of een mode-statement maken? Er zijn nu ook extensions in silverline tinten beschikbaar.

Hair_extensions_grijs_haar

Hoe verzorg je haar met extensions?

Je zult niet veel langer bezig zijn om je haar in model te brengen. Het is vooral belangrijk dat je je haar regelmatig borstelt om klitten te voorkomen. Je mag je haar zoveel wassen als je wil en ook stijlen, föhnen of krullen. Kleuren van je extensions raden wij je af. Mocht je toch een andere haarkleur willen, dan raden wij je aan om andere extensions te nemen. Slapen gaat het beste met je haar in een lage paardenstaart.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of te vragen wat de mogelijkheden zijn met jouw haar.