Beste klanten,

Wij zijn blij met het besluit van de Nederlandse overheid. Vanaf aanstaande maandag 11 mei zijn jullie weer van harte welkom.

De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt in de salon om de veiligheid van onze medewerkers, klanten en hun omgeving te kunnen waarborgen. Wij zullen onze uiterste best doen om jullie te verzorgen in een veilige omgeving en werken volgens een streng hygiëne protocol, om zo vooral weer veel mooi haar te kunnen creëren. Want dat is wat wij het allerliefste doen.

Online kunnen weer afspraken worden gemaakt. Om iedereen zo snel mogelijk weer te kunnen helpen, zijn wij ook extra koopavonden geopend (de openingstijden kun je zien wanneer je online een afspraak maakt).

Met de volgende link Online afspraak maken kun je snel een online afspraak maken.

Als je nog niet eerder een online afspraak hebt gemaakt, moet je je eerst registeren.

De salon voor haarwerken is geopend, alleen volgens afspraak. U kunt ons hiervoor een e-mail sturen:  info@sokokappers.nl

We kijken er naar uit je weer te zien!

Blijf wel thuis bij klachten!

 

Groeten SOKO Kappers 

 

 

 

 

 

Je kunt nu heel gemakkelijk zelf een afspraak inplannen online.

 

Voor een kleurbehandeling is de juiste planning wel erg belangrijk,

twijfel je ergens over of kun je geen plek vinden,

bel dan gerust dan kunnen we je verder helpen.

 

Je kunt ons bellen maar je mag natuurlijk ook altijd gewoon even binnen lopen in onze salon en een afspraak maken aan de balie! Wij nemen graag de tijd om jouw wensen te bespreken en de afspraak in te plannen. Wij vinden het allemaal belangrijk om de uitstraling van de klant te versterken met kapsel- en kleurtrends.

Heb je een vraag? Bel dus gewoon!

075 – 612 23 20