SOKO weet wat haar voor je kan doen!

Iedereen een perfecte coupe

En een professionele kleuring

SOKO weet hoe je krullen moet knippen

Persoonlijk en eerlijk advies

Beste klanten,

De landelijke maatregelen met betrekking tot het Corona-virus zijn verlengd tot en met 28 april a.s.. Dit betekent dat alle kappers tot en met die datum gesloten zijn. Ook voor alle klanten van SOKO Kappers vervallen de afspraken in de komende periode. Zoals het er nu uitziet kunnen we dus op 29 april weer open.

Online kunnen weer afspraken worden gemaakt. Om iedereen zo snel mogelijk weer te kunnen helpen, zijn wij ook twee koopavonden geopend. Op zowel dinsdag- als donderdagavond is de kapsalon tot 21.00 uur geopend.

Met de volgende link Online afspraak maken kan snel een online afspraak worden gemaakt.

Als je nog niet eerder een online afspraak hebt gemaakt, moet je je eerst registeren.

We hopen je graag snel weer in onze vernieuwde kapsalon terug te zien.

De salon voor haarwerken is wel geopend, alleen volgens afspraak.
U kunt ons hiervoor een e-mail sturen: info@sokokappers.nl.

 

Team SOKO Kappers

Wij zijn al jaren de leukste kapper in Zaandam.

Al 23 jaar zijn wij kleuren-, knippen-, extensions én haarwerken specialist. Op onze website kun je alles vinden over onze behandelingen en de producten die wij gebruiken. Alle haarproducten die wij in de salon gebruiken en verkopen zijn parabenen- en sulfaat vrij. Hierdoor blijft je haar en je hoofdhuid gezond ook als je haar geverfd is. Wacht niet langer en bel meteen voor een afspraak.

Volg je ons al op Facebook, Instagram en Pinterest?

moodboard latte macchiato

Op Facebook en  Instagram posten wij regelmatig acties en aanbiedingen en sfeerbeelden. En op Pinterest kun je op al onze borden leuke nieuwe haarstijlen bekijken. Hou onze social media dus goed in de gaten!

 

Verkozen tot leukste kapsalon van Zaanstad!

Onze klanten zijn blij met SOKO want we zijn verkozen tot de Leukste Kapsalon van Zaanstad! Als team zijn we daar heel trots op en dit geeft ons nieuwe energie om ons steeds verder te ontwikkelen op knippen, kleur-technieken en de haarwerken.

blije blonde dame

 

SOKO FACEBOOK