Logo_3sixty5

Comfortabele stylingproducten van 3SIXTY5 voor iedereen en voor elk haartype!

Sterk en glanzend haar, dat creëer je zeer gemakkelijk met de haarstylingproducten van 3SIXTY5. Deze lijn bestaat uit 6 verschillende stylingproducten die zijn ontwikkeld door familie Kluivert. De producten verschillen in sterkte, flexibiliteit, glans en structuur. Met deze lijn bepaal je 365 dagen per jaar hoeveel of hoe weinig kracht en glans je haar die dag nodig heeft. Een avond uit, een dag op kantoor, sporten, buitenactiviteiten…kies het product voor de styling die bij jou past! Strong, shiny or both?

3sixyt5_range

Strong Shaper Medium Hold & Maximum Shine

Speels, IJdel, Sportief….style je haar snel en eenvoudig met deze super glanzende crème voor een flexibele hold. Aanbrengen op nat of droog haar, meest geschikt voor kort of halflang haar.

Glossy GumMedium Hold & High Shine

Spontaan, Plezier, Ontspannenmultifunctionele gum voor de ‘Casual Look’. Wrijf een beetje crème tussen je handen en breng aan op droog of vochtig haar.

Perky PommadeMaximum Hold & High Shine

Beleefd, Gezond, Kalm…. voor dagelijkse definitie en textuur. Ideaal voor kort haar, alleen op droog haar een kleine hoeveelheid aanbrengen.

Fierce FiberStrong Hold & Medium Shine

Chique, scherp, vriendelijk….sterk maar niet te glanzend. Perfect voor een korte scherpe haarstijl, flexibele maar met een extra sterke fixatie. Breng aan op droog of vochtig haar.

Classy CreamFlexible Hold & Medium Shine

Wild, flirterig, verzorgend……styling voor een natuurlijke uitstraling en flexibele levensstijl.Makkelijk tussendoor te restylen, wrijf een beetje tussen je handen en breng aan op droog of vochtig medium of lang haar.

Masculine Mud – Strong Hold & Low Shine

Stoer, relaxed, lief…..kleverige mud voor een sterke fixatie en een verfijnde uitstraling. Niet geschikt voor lang haar, maar wel voor alle andere kapsels. Alleen aanbrengen op droog haar.

Kom bij ons langs of maak online een afspraak www.sokokappers.nl/afspraak-maken. Dan kunnen wij je alles vertellen over de producten van 3Sixty5.